Uitbreiding Gezondheidscentrum Tilburg

In opdracht van Groupcare ontwerp ik een 2-laagse uitbreiding van het gezondheidscentrum aan de Bijsterveldenlaan in Tilburg. Een flexibel gebouw voor meerdere zorgdisciplines.

Voor de uitwerking werk ik vanaf het Definitief Ontwerp samen met VOCUS architecten in Bussum.

Omgevingscommissie Tilburg: “ De commissie heeft eerder aangegeven zich te kunnen vinden in de hoofdopzet (volume, positionering, architectonische uitgangspunten). Het thema van het opgetilde (zwevende volume) past in de context en sluit aan bij overige gebouwen in dit stadsdeel met gemengde doeleinden (school, sportschool etc.). Met het deels gewijzigde voorstel is vervolgens tegemoet gekomen aan de overige vragen en opmerkingen. Het ontwerp heeft aan kwaliteit gewonnen. De commissie kan zich vinden in het voorstel en brengt een positief advies uit."

  • Ontwerp inbouw en casco
  • Oppervlak 1200m2 BVO
  • Start bouw 2022

Afbeelding: Definitief Ontwerp

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn