google-site-verification=xG6nGeLhYshlU_myAu2Ihs1kH7BYCJ3P1TEHkNzjhXQ
 
 

Adviesmogelijkheden

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om te bespreken wat ik voor u kan betekenen. Bel of mail gerust!

Overleg met gemeente over een bouwkavel, bestemmingsplan of het aantal parkeerplaatsen. Samen sparren over ruimtebehoefte en visie op de praktijkvoering en samenwerking in het nieuwe gebouw. Het bezoek van een mogelijke locatie. Een haalbaarheidsonderzoek. Opstellen van een Programma van Eisen. Het realiseren van een fantastisch ontwerp en er voor zorgen dat het nóg beter wordt dan gedacht. Aan tafel met een ontwikkelaar over de huurprijs en het opleverniveau. Overleg met de aannemer over planning, budget en uitvoeringsdetails. Beoordeling van een intentieovereenkomst of huurcontract

Kortom, u kunt bij mij terecht voor het gehele ontwikkel-, ontwerp- en bouwproces. Door mijn uitgebreide netwerk kan ik u op het juiste moment koppelen aan de juiste adviseurs. Bijvoorbeeld op het gebied van financiering, installatietechniek, duurzaamheid of akoestiek.  En ook voor uitwerking en realisatie van uw nieuwe huisvesting.

Mijn doel is een werkomgeving die u "past als een maatpak". Mooi, functioneel, toekomstbestendig en betaalbaar. Twee pijlers in mijn advisering: "identiteit" (een sprekend interieur) en "duurzaamheid" (laag energie- en materiaalgebruik, gezondheid en comfort). En, niet onbelangrijk: ik werk met heldere tarieven en afspraken.

Ik wens u een werkomgeving toe waar u iedere dag met plezier naar toekomt en uw werk optimaal kunt doen!


Advies

Visie

Locatie

Duurzaamheid

Bestemmingsplannen

Financiering

Juridisch

Organisatorisch

Bouwprocesbegeleiding

Programma van Eisen

Ontwerp

Realisatie

Uitwerking

Oplevering

Planning

Budgetbewaking

Ontwerp

Functioneel ontwerp

Interieurontwerp


Haalbaarheidsonderzoek

Schets indelingsmogelijkheden

Kostenraming

Advies vervolgstappen


 
E-mailen
Bellen
LinkedIn