Over mij

Architect

Na mijn studie architectuur aan de TU Delft heb ik ruim 15 jaar met veel plezier en inzet als architect gewerkt. In die jaren was ik (mede) verantwoordelijk voor ontwerp, uitwerking en realisatie van vele woningbouwprojecten (o.a. IJburg en Leidsche Rijn) en utiliteitsbouw (kantoren, winkels, gezondheidscentra, parkeergarages) voor opdrachtgevers als ING Real Estate, Bouwfonds, AM, BAM en Syntrus Achmea.

LHV

In de 7 jaar als coördinator Bouwadvies bij de Landelijke Huisartsen Vereniging adviseerde ik ruim 1000 huisartsenpraktijken bij bouw en verbouw. Daarnaast was ik o.a. verantwoordelijk voor de publicaties Handboek Bouw Gezondheidscentra, mede-auteur van de bouwtechnische richtlijnen Bouwstenen 2016, de stands Bouwadvies op de tweejaarlijkse Huisartsbeurs, de cursus Nieuwe Huisvesting en de introductie van de LHV Bouwprijs.

Nadat ik zowel bij de LHV als bij het NHG (Nederlands Huisartsen Genootschap) de kans kreeg om als projectleider de verbouwing van de kantoorwerkomgevingen in de Domus Medica te begeleiden besloot ik om in 2019 mijn hart te volgen en "de bouw weer in te gaan". 

Ik sta u graag terzijde met mijn expertise bij ontwikkeling, ontwerp en realisatie van uw werkomgeving!

CV

1990 - 1996

Technische Universiteit Delft, Bouwkunde (architectuur)

1996 - 2012

Architect (LEVS Architecten, Tangram Architecten, Stam Architecten)

2012 - 2019

Coördinator Bouwadvies Landelijke Huisartsen Vereniging

2019 - heden

Zelfstandig adviseur. Specialist in eerstelijns huisvesting.Gemeenteraad

Naast mijn werk ben ik sinds 2018 namens de fractie van GroenLinks raadslid in Hilversum. Met als portefeuilles ruimtelijke ordening en duurzaamheid. Het Raadhuis van Dudok is in mijn ogen zonder meer een van de mooiste gebouwen van Nederland. Ik leid u desgewenst graag een keer rond!

Interessante links

Kantoor LHV, website Hollandse Nieuwe

Kantoor NHG, website Rever

Raadhuis Hilversum, website Dudok Architectuurcentrum

Gemeenteraad Hilversum


 
E-mailen
Bellen
LinkedIn