Ontwerp en advies huisartsenpraktijken en gezondheidscentra

15 jaar praktijkervaring als architect. 7 jaar hét aanspreekpunt bij bouw en verbouw voor huisartsen als coördinator Bouwadvies bij de Landelijke Huisartsen Vereniging. En sinds 2019 zelfstandig "in het veld" als architect/adviseur in de eerstelijns huisvesting. 

Ik sta u graag persoonlijk, betrokken en deskundig terzijde bij het bouwen of verbouwen van uw huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum.

Mijn doel: een werkomgeving die u "past als een maatpak". Een werkomgeving waar u iedere dag met plezier naar toekomt en uw werk optimaal kunt doen. Mooi, duurzaam, functioneel, toekomstbestendig en betaalbaar. 

Twee pijlers in mijn advisering: "identiteit" (een sprekend interieur) en "duurzaamheid" (laag energie- en materiaalgebruik, gezondheid en comfort). 

Bel of mail voor een  vrijblijvend adviesgesprek waarin ik in 30 minuten en een kop koffie wensen inventariseer, valkuilen deel en we samen kijken waar ik van Waarde(n) kan zijn.  Beknopte informatie over de ontwerp- en adviesmogelijkheden vindt u op deze One Pager.

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn