Projecten

Ik ben inmiddels in zeven provincies betrokken bij (apotheekhoudende) huisartspraktijken, gezondheidscentra en een zelfstandig behandelcentrum. 

Met Groupcare ontwikkelde ik een duurzaam flexibel modulair bouwsysteem voor huisartspraktijken en gezondheidscentra: Modulure.

En er wordt gebouwd! Op 1 september startte de bouw van huisartspraktijken in Amsterdam, Den Helder en Uden. Oplevering staat gepland in december 2020. In Den Helder is het gelukt is om na verbouwing "gasloos" te gaan verwarmen en koelen. Zonnepanelen op het dak zorgen op duurzame wijze voor de benodigde elektriciteit.

Referenties

LHV

In de 7 jaar als coördinator Bouwadvies bij de Landelijke Huisartsen Vereniging adviseerde ik ruim 1000 huisartsenpraktijken bij bouw en verbouw. Daarnaast was ik o.a. verantwoordelijk voor de publicaties Handboek Bouw Gezondheidscentra, mede-auteur van de bouwtechnische richtlijnen Bouwstenen 2016, de stands Bouwadvies op de tweejaarlijkse Huisartsenbeurs, de cursus Nieuwe Huisvesting en de introductie van de LHV Bouwprijs.

Zowel bij de LHV als bij het NHG (Nederlands Huisartsen Genootschap) begeleidde ik als projectleider de verbouwing van de kantoorwerkomgevingen naar "Activiteit Gestuurd Werken". Een op maat afgestemde mix van flexibele werkplekken, vergader- en overlegruimte, concentratiewerkplekken, caféruimte.

Kantoor Landelijke Huisartsen Vereniging (ontwerp Hollandse Nieuwe)

Kantoor Nederlands Huisartsen Genootschap (ontwerp Rever)

Architectuur

LEVS architecten: 

Gewestkantoor, Bussum

Op de Brouwerij, Roombeek Enschede

Tricotage, Brouwerspoort Veenendaal

Tangram Architecten: 

Blok 29, IJburg Amsterdam

Geluidwalwoningen, Almere

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn